Auranmaan Teräspaaluttajat

Teräspaalutus yksityisille ja yrityksille – Jyväskylä

Pyydä tarjous »

Teräspaalutus pitkällä kokemuksella – Jyväskylä

Auranmaan Teräspaaluttajat Oy tekee teräspaalutusta koko Suomen alueella. Palvelemme sekä omakotitalorakentajia että rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä. Paalutamme sekä uusia että vanhoja rakennuksia. Teemme sopimuksen mukaan teräspaalutustöitä koko Suomen alueella.


Teräspaalutus yksityisille ja yrityksille

Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Palvelumme sisältävät:

Teräspaalutus mahdollistaa rakentamisen pehmeälle maaperälle. Käytämme paalutuksessa vain laadukkainta terästä, joka soveltuu pohjoismaiseen maaperään. Paalutustyöt onnistuvat siis myös talvipakkasilla.

Teemme työt ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa pysyen. Paalujen katkaisu, koneiden rahti sekä tavaroiden kuljetus kuuluvat kokonaisvaltaiseen palveluumme. Saat myös mittaus- ja maanrakennuspalvelut helposti ja vaivattomasti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Yksityiset

Teräspaalutukselle perustettu sokkelipalkki on yleensä paras ratkaisu pientalojen rakentamiseen pehmeälle maaperälle. Teemme pientalon paalutuksen yleensä yhdessä päivässä.

Lue lisää »

Yritykset

uranmaan Teräspaaluttajat Oy on erikoistunut teräspaaluttamiseen. Teemme ammattitaidolla sekä kerrostalojen että rivitalojen ja teollisuusrakennusten perustusten paalutukset.

Lue lisää »

Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus

Suoritamme myös erikoiskuljetusten liikenteenohjausta, johon meiltä löytyy kaksi ekl-autoa.

Ota yhteyttä

Teräspaalutus on nopeaa – pientalon paalutus tehdään yleensä päivässä.

Pyydä tarjous »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!