Omakotitalot ja autotallit

Omakotitalon ja autotallin paalutus – Jyväskylä

Auranmaan Teräspaaluttajat Oy paaluttaa niin omakotitalojen kuin autotallien perustukset luotettavasti ja nopeasti. Päätoimialueemme on Jyväskylä, mutta sopimuksen mukaan teemme töitä myös muualla Suomessa.

Teräspaalutus on riskitön ja kestävä perustamistapa, jonka avulla nostat lisäksi rakennuksesi arvoa. Paalutusta voidaan hyödyntää myös jo olemassa olevien perustusten korjaamisessa ja vahvistamisessa.

 


 

Teräspaalutus yhdessä päivässä

Teemme paalutustyöt nopeasti ja viimeistellysti alusta loppuun – yleensä yhdessä päivässä. Teräspaalutukselle perustettu sokkelipalkki on yleensä paras ratkaisu pientalojen rakentamiseen pehmeälle maaperälle.

Ennen paalutuksen aloittamista tontin tulee olla sorapatjavalmiudessa, jotta maaperä kantaa paalutuskoneen. Paalutuksessa paalutuskone hakkaa hydrauliikkavasaralla maaperään teräspaaluja. Teräspaalut varustetaan joko maa- tai kalliokärjillä. Teräspaalutuksessa tärinävaikutus on erittäin pieni eikä yleensä vaadita tärinämittausta. Huolehdimme siitä, että kohteen paalutus suoritetaan aina perustussuunnitelman mukaisesti.

Käyttämämme teräspaalut soveltuvat erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Teräspaalutus voidaankin tehdä vuoden ympäri, myös talvella. Paalutustöiden jälkeen voit jatkaa rakentamista heti samana päivänä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!